ARTIKELEN EN INTERVIEWS

Op deze pagina vindt u een in de media verschenen artikel of interview over Fundamed. Het originele artikel kunt u downloaden via de link onder de introductietekst.

Tijdschrift voor Diergeneeskunde, 12-19 'Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid'

Samenwerken is de norm binnen de diergeneeskundige praktijk. Alleen zo is het mogelijk 24/7 diergeneeskundige zorg te bieden, grotere investeringen te doen en – naast vrije tijd – ook nog ruimte te hebben voor nascholing en verdieping. Veel dierenartsen die willen samenwerken, kiezen voor een maatschap: ‘Samen maar toch zelfstandig’ .....
DOWNLOAD ARTIKEL (PDF)
Wij bellen u graag terug
Laat hier uw naam en telefoonnummer achter, dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Bedankt voor uw verzoek! 
‌Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
Verstuur
Heeft úw samenwerking koorts?
Vraagt u zich af of uw samenwerking 'koortsvrij' en gezond is? Meet dan binnen 5 minuten, gratis en anoniem de temperatuur van uw samenwerking. ‌Bent u ARTS OF PARAMEDICUS, ga dan naar: praktijkthermometer.nl, beantwoord 23 stellingen met 'eens, oneens of neutraal', geef bij 2 vragen een rapportcijfer en zie de uitkomst: 'geen koorts, verhoging, koorts of hoge koorts'. 

‌- HUISARTSEN i.s.m. de LHV: samenwerkingsthermometer.nl
‌- ‌FYSIOTHERAPEUTEN i.s.m. het KNGF: diagnosesamenwerking.nl
‌- DOKTERSASSISTENTEN i.s.m. de
‌NVDA: ‌nvda-teamthermometer.nl
Samenwerkingsproblemen voorkomen beter dan ze oplossen
Samenwerkingsproblemen blijken 'altijd' over dezelfde thema’s te gaan. Dan is het toch verstandiger die onderwerpen goed door te spreken vóór er problemen ontstaan of al bij de start? Fundamed doet precies dat. Met een ervaren procescoach worden al die potentiële struikelblokken besproken, soms diepgaand. En dat gebeurt steeds met alle leden van de samenwerking aan tafel. Zo ontstaat zicht op elkaars ideeën, wensen en verwachtingen en 'wie die ander is'. En wordt de basis gelegd voor duurzaam samenwerken.
Contact
U kunt ons - ook buiten kantooruren - bellen van maandag tot en met zaterdag.
085 - 130 87 30‬
06 - 53 570 252