Wat kost het,
‌hoe lang duurt 't, 
‌krijg ik er punten voor..?

KOSTEN
‌Een Fundamed-proces vraagt tenminste 4 tot 6 dagdelen. Hoelang precies hangt af van het aantal deelnemers, de onderlinge gedachtewisselingen en ingebrachte thema’s. De doorlooptijd kan worden afgestemd op de planning en het tijdspad van de samenwerking. Bijeenkomsten worden 'bij u op locatie' gehouden.
‌ 
De kosten bestaan uit de uren van de procescoach. Het uurtatief is € 175,- (per 01-11-20, exclusief 21% btw en eventuele ledenkorting) en wordt berekend voor de bijeenkomsten, voorbereiding en uitwerking. Voor reizen geldt een vaste vergoeding van een 1/2 uur reistijd heen en een 1/2 uur terug naar 'ongeacht waar in Nederland'. Omdat de totale kosten worden omgeslagen over alle deelnemers, hangt ieders bijdrage dus af van het aantal deelnemers. 

‌Voor vrijgevestigde beroepsbeoefenaren zijn de kosten in beginsel fiscaal aftrekbaar. Overleg daarover met de eigen belastingadviseur is altijd aan te raden.
‌‌
KORTING
‌U krijgt ledenkorting, indien u als:
‌dierenarts lid bent van de KNMvD;
fysiotherapeut lid bent van het KNGF;
huisarts lid bent van de LHV;
orthodontist lid bent van de NVVO;
verloskundige lid bent van de KNOV;
doktersassistent lid bent van de NVDA;  N.B. voor huisartsen die aan de NVDA-training deelnemen, is acreditaite in aanvraag bij de LHV Academie.

ACCREDITATIE
Voor alle hiervoor genoemde beroepen is accreditatie‌ verkregen van de beroepsorganisatie. Fundamed levert dus - naast een betere samenwerking - punten op voor uw permanente educatie. 
We bellen met plezier even terug
Als u uw naam en telefoonnummer of e-mailadres stuurt, eventueel vertelt wanneer u te bereiken bent, dan nemen wij contact met ú op.
Bedankt voor uw verzoek! 
‌Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
Verstuur
Heeft úw samenwerking koorts?
Vraagt u zich af of uw samenwerking 'koortsvrij' en gezond is? Meet dan binnen 5 minuten, gratis en anoniem de temperatuur van uw samenwerking. ‌Bent u ARTS OF PARAMEDICUS, ga dan naar: praktijkthermometer.nl, beantwoord 23 stellingen met 'eens, oneens of neutraal', geef bij 2 vragen een rapportcijfer en zie de uitkomst: 'geen koorts, verhoging, koorts of hoge koorts'. 

‌- HUISARTSEN i.s.m. de LHV: samenwerkingsthermometer.nl
‌- ‌FYSIOTHERAPEUTEN i.s.m. het KNGF: diagnosesamenwerking.nl
‌- DOKTERSASSISTENTEN i.s.m. de
‌NVDA: ‌nvda-teamthermometer.nl
Samenwerkingsproblemen voorkomen beter dan ze oplossen
Samenwerkingsproblemen blijken 'altijd' over dezelfde thema’s te gaan. Dan is het toch verstandiger die onderwerpen goed door te spreken vóór er problemen ontstaan of al bij de start? Fundamed doet precies dat. Met een ervaren procescoach worden al die potentiële struikelblokken besproken, soms diepgaand. En dat gebeurt steeds met alle leden van de samenwerking aan tafel. Zo ontstaat zicht op elkaars ideeën, wensen en verwachtingen en 'wie die ander is'. En wordt de basis gelegd voor duurzaam samenwerken.
Contact
U kunt ons - ook buiten kantooruren - bellen van maandag tot en met zaterdag.
085 - 130 87 30‬
06 - 53 570 252