Wat kost het,
‌hoe lang duurt 't, 
‌krijg ik er punten voor..?

KOSTEN & DUUR
‌Een gemiddeld Fundamed-proces vraagt 3 tot 5 bijeenkomsten van 3 uur. Hoeveel sessies precies hangt onder meer af van het aantal deelnemers, maar ook van hoe "standaard" of "complex" de situatie is. De doorlooptijd wordt in overleg afgestemd op het tijdspad van de samenwerking. 

‌De kosten bestaan uit de uren van de procescoach voor de duur van de bijeenkomsten, de voorbereiding en uitwerking ervan en een vaste tegemoetkoming in reiskosten (3/4 uur reistijd heen en 3/4 uur terug) naar "u", "ongeacht waar'" in Nederland. ‌Die totale kosten worden gedeeld door alle deelnemers.
‌Om een indicatie te geven: een Fundamed-proces van 4 bijeenkomsten kost gemiddeld rond € 4.000 inclusief btw. Dat is bij 2 deelnemers zo'n € 2.000 en bij 3 rond de € 1.350 per persoon. En daar gaat nog de eventuele subsidie van een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar, zoals Movir, af.

LOCATIE
‌De procescoach komt naar u toe. Bijeenkomsten zijn dus 'bij u'.

LEDENKORTING HUISARTSEN
Op grond van een samenwerkingsovereenkomst met de Landelijke Huisartsen Vereniging krijgen huisartsen die LHV-lid zijn en naar ons worden verwezen, € 25,- korting op het uurtarief.

SUBSIDIE MOVIR
‌Bent u bij Movir verzekerd voor de de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid, dan kunnen wij subisdie voor u aanvragen. Voor deelname aan een samenwerkingsversterkend traject, zoals Fundamed, krijgt u € 605,- (inclusief btw) per kalenderjaar zolang het traject loopt. Naast Movir zijn er nog enkele arbeidsongeschiktheidsverzekeraars die een financiele ondersteuning geven. 

ACCREDITATIEPUNTEN
Voor verschillende beroepen is accreditatie‌ verkregen van de beroepsorganisatie. Fundamed levert dus - naast een betere samenwerking - punten op voor uw permanente educatie. 

‌FISCAAL
‌‌Voor zelfstandige beroepsbeoefenaren zijn de kosten fiscaal aftrekbaar. Overleg daarover met de eigen belastingadviseur is altijd aan te raden.
We bellen met plezier even terug
Als u uw naam en telefoonnummer of e-mailadres stuurt, eventueel vertelt wanneer u te bereiken bent, dan nemen wij contact met ú op.
Bedankt voor uw verzoek! 
‌Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
Verstuur
Heeft úw samenwerking koorts?
Vraagt u zich af of uw samenwerking 'koortsvrij' en gezond is? Meet dan binnen 5 minuten, gratis en anoniem de temperatuur van uw samenwerking. ‌Bent u ARTS OF PARAMEDICUS, ga dan naar: praktijkthermometer.nl, beantwoord 23 stellingen met 'eens, oneens of neutraal', geef bij 2 vragen een rapportcijfer en zie de uitkomst: 'geen koorts, verhoging, koorts of hoge koorts'. 

‌- HUISARTSEN i.s.m. de LHV: samenwerkingsthermometer.nl
‌- ‌FYSIOTHERAPEUTEN i.s.m. het KNGF: diagnosesamenwerking.nl
‌- DOKTERSASSISTENTEN i.s.m. de
‌NVDA: ‌nvda-teamthermometer.nl
Samenwerkingsproblemen voorkomen beter dan ze oplossen
Samenwerkingsproblemen blijken 'altijd' over dezelfde thema’s te gaan. Dan is het toch verstandiger die onderwerpen goed door te spreken vóór er problemen ontstaan of al bij de start? Fundamed doet precies dat. Met een ervaren procescoach worden al die potentiële struikelblokken besproken, soms diepgaand. En dat gebeurt steeds met alle leden van de samenwerking aan tafel. Zo ontstaat zicht op elkaars ideeën, wensen en verwachtingen en 'wie die ander is'. En wordt de basis gelegd voor duurzaam samenwerken.
Contact
U kunt ons - ook buiten kantooruren - bellen van maandag tot en met zaterdag.
085 - 130 87 30‬
06 - 53 570 252