moeten we even contact met ú opnemen?

Vul dan s.v.p. uw naam, beroep en e-mailadres of telefoonnummer in en vermeldt eventueel wanneer u te bereiken bent. * = verplicht veld
Bedankt voor uw bericht! 
‌Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
Verstuur
Waarom besteden de meeste mensen meer tijd aan het oplossen dan aan het voorkomen van problemen? (Jan de Bruin)

‌Het verschil tussen wat we doen en wat we kunnen doen, zou voldoende zijn om het grootste deel van de problemen van de wereld op te lossen. (Mahatma Gandhi)

‌Een groot gedeelte van de problemen van mensen wordt over hen gebracht door verkeerde inschattingen die zij hebben gemaakt van de waarde van dingen. (Benjamin Franklin)

‌Als je de problemen uit het verleden niet oplost, sleep je ze later als een loden last mee. (Adriaan van Dis)

Heeft úw samenwerking koorts?
Vraagt u zich af of uw samenwerking 'koortsvrij' en gezond is? Meet dan binnen 5 minuten, gratis en anoniem de temperatuur van uw samenwerking. ‌Bent u ARTS OF PARAMEDICUS, ga dan naar: praktijkthermometer.nl, beantwoord 23 stellingen met 'eens, oneens of neutraal', geef bij 2 vragen een rapportcijfer en zie de uitkomst: 'geen koorts, verhoging, koorts of hoge koorts'. 

‌- HUISARTSEN i.s.m. de LHV: samenwerkingsthermometer.nl
‌- ‌FYSIOTHERAPEUTEN i.s.m. het KNGF: diagnosesamenwerking.nl
‌- DOKTERSASSISTENTEN i.s.m. de
‌NVDA: ‌nvda-teamthermometer.nl
Samenwerkingsproblemen voorkomen beter dan ze oplossen
Samenwerkingsproblemen blijken 'altijd' over dezelfde thema’s te gaan. Dan is het toch verstandiger die onderwerpen goed door te spreken vóór er problemen ontstaan of al bij de start? Fundamed doet precies dat. Met een ervaren procescoach worden al die potentiële struikelblokken besproken, soms diepgaand. En dat gebeurt steeds met alle leden van de samenwerking aan tafel. Zo ontstaat zicht op elkaars ideeën, wensen en verwachtingen en 'wie die ander is'. En wordt de basis gelegd voor duurzaam samenwerken.
Contact
U kunt ons - ook buiten kantooruren - bellen van maandag tot en met zaterdag.
085 - 130 87 30‬
06 - 53 570 252