de communicatiemuur

Communiceren is moeilijk. De Communicatiemuur is een model dat inzichtelijk maakt waarom en waar het zo vaak mis gaat in onze onderlinge communicatie. De poster hangt in veel praktijken, wachtruimtes, koffiekamers, in bedrijven en thuis en wordt gebruikt in allerlei trainingen.

Als poster of Anischtkaart

voor in de wacht- of spreekkamer, op kantoor, de kantine, de personeelsruimte, voor trainingen, workshops of cursussen, voor uw partner, vrienden, familieleden, kennissen ..... 
De Communicatiemuur laat de fasen zien die communicatie doorloopt van de bedoeling in ons hoofd tot het 'gedaan' door de ontvanger. Het model maakt 'pijnlijk' duidelijk waarom het zo vaak mis gaat. Waarom die ander nou niet heeft gedaan wat 'u of ik' bedoelde. En ook omgekeeerd hoe makkelijk we geneigd zijn een bedoeling toe tekennen aan wat de ander heeft gedaan. Wie de Communicatiemuur kent, weet dat interpreteren een valkuil is en 'even checken' - zeker 'als het ergens over gaat' - veel misverstanden (of erger) kan voorkomen.

De Communicatiemuur als A2 poster (59,5 cm hoog x 42 cm breed) is te bestellen voor € 12,50 (inclusief btw, koker en exclusief verzendkosten). Elke poster extra kost € 5,50. 
‌Er zijn ook ansichtkaarten (14,8 cm hoog x 10,5 cm breed) en per set van 10 stuks kosten die € 7,50 wanneer u ze in combinatie met de poster bestelt. Wilt u alleen ansichtkaarten, dan betaalt u naast de prijs voor de kaarten nog de portokosten.

‌Vul svp het bestelbericht hiernaast in, dan laten we u vervolgens weten wat de totale kosten zijn en hoe u die kunt overmaken. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling goed verpakt verstuurd.
Bestelbericht
Verstuur het ingevulde bestelbericht, dan berekenen we het totaalbedrag en laten weten hoe u dat kunt overmaken. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling verstuurd.
Bedankt voor uw verzoek! 
‌Wij zullen spoedig contact met u opnemen.
Verstuur
Heeft úw samenwerking koorts?
Vraagt u zich af of uw samenwerking 'koortsvrij' en gezond is? Meet dan binnen 5 minuten, gratis en anoniem de temperatuur van uw samenwerking. ‌Bent u ARTS OF PARAMEDICUS, ga dan naar: praktijkthermometer.nl, beantwoord 23 stellingen met 'eens, oneens of neutraal', geef bij 2 vragen een rapportcijfer en zie de uitkomst: 'geen koorts, verhoging, koorts of hoge koorts'. 

‌- HUISARTSEN i.s.m. de LHV: samenwerkingsthermometer.nl
‌- ‌FYSIOTHERAPEUTEN i.s.m. het KNGF: diagnosesamenwerking.nl
‌- DOKTERSASSISTENTEN i.s.m. de
‌NVDA: ‌nvda-teamthermometer.nl
Samenwerkingsproblemen voorkomen beter dan ze oplossen
Samenwerkingsproblemen blijken 'altijd' over dezelfde thema’s te gaan. Dan is het toch verstandiger die onderwerpen goed door te spreken vóór er problemen ontstaan of al bij de start? Fundamed doet precies dat. Met een ervaren procescoach worden al die potentiële struikelblokken besproken, soms diepgaand. En dat gebeurt steeds met alle leden van de samenwerking aan tafel. Zo ontstaat zicht op elkaars ideeën, wensen en verwachtingen en 'wie die ander is'. En wordt de basis gelegd voor duurzaam samenwerken.
Contact
U kunt ons - ook buiten kantooruren - bellen van maandag tot en met zaterdag.
085 - 130 87 30‬
06 - 53 570 252